Nederlands | English

Invullen checklijsten

De SURPASS Digitaal applicatie stelt zorgprofessionals in staat checklijsten digitaal in te vullen. In de onderstaande video wordt gedemonstreerd hoe dit in zijn werking gaat.(tip, bekijk de video in volledig scherm en '720p HD' kwaliteit).

Track and Trace

De SURPASS Digitaal applicatie bevat een track-and-trace functie, waardoor het op elk moment duidelijk is waar de patiënt zich bevind binnen het operatieve proces. Dit is een van de vereisten van de richtlijn 'Preoperatief traject'. De Track-and-Trace informatie wordt getoond binnen het SURPASSPORT scherm, zoals wordt getoond in de onderstaande afbeelding.

In dit overzicht is direct te zien welke pagina's op welke locaties zijn ingevuld. Indien er tijdens het invullen een vraag met 'nee' is beantwoord is dit meteen voor alle betrokkenen duidelijk zichtbaar.

Analyse en archivering

Naast het invullen van de SURPASS checklijsten biedt de SURPASS Digitaal ook de mogelijkheid ingevulde checklijsten te archiveren en analyseren. Dit kan vanuit het beveiligde beheergedeelte van de applicatie. Voor archivering wordt de mogelijkheid geboden de ingevulde checklijsten te exporteren naar een Excel-bestand, welke standaard al voorzien zal zijn van statistiche informatie (onder meer aantal ingrepen en invulpercentages per pagina).