Nederlands | English

Integratie punten

De SURPASS Digitaal applicatie is ontworpen om goed te kunnen integreren met de verschillende EPD, Ziekenhuis Informatie Systemen (ZIS) en andere ICT componenten binnen het ziekenhuis.

In de basis is SURPASS Digitaal een web-applicatie welke geïnstalleerd kan worden binnen het interne netwerk. De gebruiksinterface bestaat uit een reeks interactieve HTML-pagina's welke geïntegreerd getoond worden kunnen binnen het EPD of PDMS. In de meeste gevallen is een eenvoudige configuratie aanpassing voldoende om dit mogelijk te maken.

Voor het opslaan van de ingevulde checklijsten wordt gebruik gemaakt van een relationele database. SURPASS Digitaal kan gebruik maken de reeds aanwezige database infrastructuur.

Tenslotte zijn er slechts 2 koppelingen nodig voor de verdere integratie:

  1. Koppeling om patiënt-gegevens te kunnen ophalen op basis van een patiënt-id. In de meeste gevallen kan hiervoor gebruik gemaakt worden van bijvoorbeeld een HL7-koppeling, maar indien nodig kan er ook een koppeling op maat gerealiseerd worden.
  2. Koppeling voor gebruikers-authenticatie: Om een SURPASS pagina te kunnen ondertekenen is een gebruikersnaam/wachtwoord combinatie vereist. Deze dient controleert te worden tegen een ziekenhuis specifiek authenticatie systeem. In veel gevallen kan hiervoor een LDAP-koppeling gebruikt worden, maar ook andere oplossingen zijn realiseerbaar.

De applicatie draait dus geheel binnen het ziekenhuis eigen interne netwerk infrastructuur. Voor meer gedetailleerde informatie vragen wij u contact op te nemen met de SURPASS Support Group.